Kostpolitik

I Børnehuset Bakketoppen arbejder vi ud fra den samlede mad- og måltidspolitik for daginstitutioner i Høje Taastrup KommuneForældrene har i Bakketoppen tilvalgt den kommunale frokostordning. Læs mere om frokostordning på kommunens hjemmeside.Ud fra mad- og måltidspolitikken skal børnenes sukkerindtag begrænses, og derfor har vi udarbejdet en vejledning til hvad der kan medbringes til børnefødselsdage i Børnehuset Bakketoppen:Opskrifter til en sundere fødselsdag

På dette link En sundere fødselsdag vil I finde inspiration og opskrifter på sund mad, som I kan servere til jeres barns fødselsdag eller afslutning i Bakketoppen.

Det vi forestiller os til en børnefødselsdag eller afslutning kan være:  • Boller, som kan varieres i det uendelige med kanel, rosiner, nødder, gulerødder, solsikkekerner.
  • Bollerne kan evt. lægges på bagepladen som en ”bolle-kone/mand” eller slange.
  • Pizzasnegle, pølsehorn, mini pizza.
  • Forskellige ting på spyd: frikadeller, frugtspyd og grønsager (rå gulerødder må ikke serveres i vuggestuen).

Alverdens frugt og grønsager skåret ud. Det ser flot ud med de mange farver. Pynt evt. med små fødselsdagsflag eller andet.Vi vil bede jer om, at respektere vores retningslinjer forfødselsdage/afslutning i Bakketoppen, uanset om I holder det i Bakketoppeneller hjemme hos jer selv.

 

Vi håber I kan bruge materialet som inspiration til næste gang I skal fejre jeres barns fødselsdag eller afslutning.

Udskrift fra: inst.htk.dk - 5. April 2020, kl. 23:39.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Artiklens placering: http://bakketoppen.htk.dk/Foraeldreinfo/Kostpolitik.aspx