Skip til hoved indholdet
    Hjem Job hos os

Job hos os

Studerende og nye medarbejdere.

Du opfordres til at læse hele hjemmesiden, når du søger job hos os!

Læs mere om os

I Bakketoppen er vi:

  • Knapt 90 børn med deres forældre
  • Cirka seks medhjælpere
  • Omkring 16 pædagoger
  • En køkkendame En teknisk seniorjobber,
  • Tre af kommunens pædagogiske proceskonsulenter
  • To indsatspædagoger
  • Og en leder.

Nogle af os har været her længe - andre er næsten lige startet, og vi er også forskellige på alle mulige andre måder.

Det, vi som personale er fælles om, er at skabe en kulturforandring, hvor vi har høje ambitioner for alle børn - alle har talenter og ressourcer! Alle skal udvikle sig til livsglade, engagerede, nysgerrige børn, der er med-skabere af eget liv! Og vi øver os i at leve op til, at de har ret til kontinuerlig læring i legende demokratiske fællesskaber.

Vores vision er, at hos os lærer børn sig selv at kende

Vi arbejder på at gøre den nye styrkede læreplan til virkelighed.
Vi ansætter mennesker, der som dig tænker, taler og handler i overensstemmelse med det nye børnesyn. Børn skal tro på at de er noget i sig selv, de skal vide hvad de kan og at de kan blive til noget.
Vi er optagede af at give vores børn så mange gode muligheder for at lege, som vi overhovedet kan. Det gør vi ved løbende at evaluere og justere vores daglige rutiner og ved at etablere så inspirerende legezoner, som vi kan.
Forældrene er vores vigtigste samarbejdspartnere i arbejdet med at børn lærer sig selv at kende. Derfor samarbejder vi systematisk med forældrene, fra deres børn starter i vuggestuen, om hvordan vi sammen giver børnene de bedste udviklingsmuligheder. Det handler om alt fra det danske sprog til børns socioemotionelle udvikling.
Vi øver os i at øge vores følsomhed og opmærksomhed på børnenes perspektiv. Den metode, vi er ved at afprøve nu, kaldes for ”Børnestyret leg”. Den betyder, at legen skal være på børnenes præmisser, og at vi er lige ved siden af og benævner børnenes positive intentioner, deres følelser og guider dem, når noget er svært.
Her får de også foræret et varieret dansk sprog. Dette er med til at udvikle et pædagogisk lege- og læringsmiljø af høj kvalitet, som gør at vores børn får de samme muligheder som alle andre børn.

I Høje-Taastrup Kommune har vi høje ambitioner, og vi skal til at arbejde med det 21. århundredes kompetencer. I vores kommune har vi valgt at fokusere på de fire kompetencer, der starter med K:

Kommunikation, kreativitet, kritisk tænkning og kollaboration (samarbejde i udvidet forstand).

Udviklingsprojekt

Vi er i gang med et kompetenceudviklingsprojekt. For at klæde os selv på til opgaven tilbyder vi blandt andet merituddannelsen til pædagog for udvalgte pædagogmedhjælpere og pædagogiske assistenter.
Med start i 2020 tilbyder vi en diplomuddannelse i ”Socialt udsatte børn og unge” eller ”sprog” til fire pædagoger, der har mod på at dele den nye viden med resten af Bakketoppen, fordi det skal være med til at udvikle vores pædagogiske praksis hen i mod at bryde den sociale arv.

Vuggestuen har meldt sig til en lodtrækning om at være med i et forskningsprojekt omkring tidlig tilknytning forhåbentlig med start i foråret 2021.

Børnehaven har meldt sig til et kompetenceudviklingsforløb i De Utrolige År (DUÅ) med forventet start efteråret 2020.

Desuden er der løbende mulighed for at ønske sig en for vores institution relevant videreuddannelse.

Med tiden bliver vi alle faglige fyrtårne.

Vi har løbende faglige drøftelser om opgaven. Det er nødvendigt for at lykkes og sættes derfor i system. Dels får du, som øvrige pædagoger og medhjælpere supervision fra vores indsatspædagoger og pædagogiske konsulenter, dels fastlægges møderækker hvert år, der giver mulighed for at arbejde med udviklingen på alle niveauer fra det individuelle til klynge-niveau.

Fra forvaltningens side er der fuld opbakning til at afprøve nye, spændende ideer. Vi arbejder med aktionslæring i kommunen og tror dermed på, at for at opnå noget nyt, må vi gøre noget nyt. Og de glæder sig til at høste af vores erfaringer.

Som en del af vores udviklingsprojekt tog vi alle på en personaleweekend i starten af 2020 i fællesskab med vores indsatspædagoger og pædagogiske proceskonsulenter for sammen at lægge en fælles plan og drøftes fælles tilgange til børnene, så vi møder dem med det nye børnesyn. Efter denne weekend har tingene taget fart. Så det bliver en tilbagevendende begivenhed.

Netværk for alle nye pædagoger i kommunen

Når man bliver ansat som pædagog i Høje-Taastrup Kommune, så bliver man klædt på til at arbejde med de metoder og værktøjer, vi gør brug af. Samtidigt får man lejlighed til at sparre med andre pædagoger på tværs af kommunen. Vi tror på, at det skaber høj faglighed og arbejdsglæde.Vi er lige nu i gang med at tilrettelægge 4 dage, som du bliver inviteret med til ASAP, hvis du får et job hos os.

Vi er en institution, der konstant er i udvikling. Vi er med andre ord hele tiden i læring - for os er det nemlig vigtigt, at alle tager del i den læring, der foregår, hvor man end er i huset. Vi arbejder med ”zonen for nærmest udvikling” og med den læring, der foregår imellem mennesker. (Vygotsky).

Du er velkommen til at ringe og rekvirere Bakketoppens projektbeskrivelse.

Ledige stillinger bliver opslået på Høje-Taastrup Kommunes hjemmeside. Ansøgninger skal søges digitalt via kommunens hjemmeside.

Se ledige stillinger

Daginstitution Bakketoppen
Gadehavegårdsvej 3 - 5
2630 Taastrup

Telefon: 43 35 32 60

Pædagogisk leder:
Ditte Brønlund

E-mail: DitteBr@htk.dk

Mandag – torsdag:
Klokken 06.00 - 17.00

Fredag:
Klokken 06.00 - 16.30

Lukkedage